Spinning

ØV hvor er jeg bare træt af vinter. Det var så dejligt at kunne komme ud at cykle i starten af marts, men kong vinter er jo som bekendt vendt tilbage for fuld styrke. Nogen vil måske synes jeg er pivet, men jeg kan altså ikke få mig selv ud på landevejen når temp. ligger omkring 0 grader eller lavere og det samtidig blæser en halv pelikan.

Derfor foregår træningen stadig inde på Tacx’en i træningspas på 1-1½ time ad gangen. Det giver helt sikkert noget, men frustrationen over ikke at komme ud og begynde at bygge på længde lurer lige under overfladen. Grejsdalsløbet er ikke langt væk. Der er kun 7 uger til. Delmålet der er at gennemføre 200 km distancen og så er det skræmende at årets længste tur kun er på godt 60 km. Håber naboen kan overtales til at følge med på den lange distance. Jeg vil ikke sætte nogen tid at køre efter bare gennemføre og få en masse km og stigninger i benene.

Midt i frustrationen over vejret som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved glæder jeg mig over nu at jeg har smidt 10,3 kg :D siden 1 feb. hvor den endelige beslutning blev truffet. De sidste 3 dage har jeg kørt 1½ time på tacxen om dagen. Det har været tung træning og det sidder i benene i dag så jeg har hviledag i dag selvom jeg godt kunne være fristet af at træne, men pauserne er jo også vigtig

spinning

3×17 min ved ca 270 w er skisme hårdt

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Spinning

  1. Allan Jessen skriver:

    Rigtige mænd cykler da udenfor. At sidde inden for og svede er noget man gør i en sauna.
    Bare på med kludene og af sted, solen skinner

  2. Henrik skriver:

    Sådan er det jo med os unge vi er jo pivet. Vi kan jo ikke alle være vinterbader LOL
    Kan så lige sige jeg den sidste uges tid har fået en del km på kontoen og de sidste 3 dage været på raceren ca 175 km
    Vi ses derude du gamle

Der er lukket for kommentarer.