Om mig

Knægten skal da også have en tår det er jo hårdt arbejde at heppe på far når han er til klubmesterskaber

Knægten skal da også have en tår det er jo hårdt arbejde at heppe på far når han er til klubmesterskaber

Jeg hedder Henrik er 35 og begyndte at cykle i april 2008. Grunden til det var egentlig for at tabe mig, og komme i lidt bedre form. Det med vægten var jeg begyndt at gøre lidt ved allerede et år tidligere i 2007, men jeg gik ligesom i stå. Det er svært når man nu er glad for mad. Derfor var der kun en udvej, og det var motion. Det er jeg super glad for jeg fik startet på.
Det har givet mig ufattelig meget. Efter at have kørt alene en måneds tid meldte jeg mig ind i Rødkærsbro cykelklub, fordi jeg vidste at en skolekammerat fra folkeskolen kørte der. Han havde prikket til mig et par gange, og til sidst tog jeg mod til mig og troppede op.
Jeg fandt hurtig ud af cykling passer mig utrolig godt. Motivationen får jeg i den konkurrence jeg har med mig selv, om at blive bedre og nå nye mål.
Efter sådan en cykeltur hvad enten den er på racer eller mtb, så er man bare ovenpå rent mentalt.
Det kræver selvfølgelig opbakning hjemmefra at bruge den tid på cyklen, men min kone Randi er meget god til at give mig plads til at komme ud og koble af. Det er jeg hende dybt taknemlig for.
Sammen med Randi har jeg Anders og Marie. Anders ser allerede op til hans far, og mener han snart skal med i klubben og køre fra dem allesammen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.