En uventet drejning

Fredag 1-2 kl 7 HALLOOO… lød det ind af hoveddøren. Det var naboen lige hjemvendt fra nattevagt som kom for at meddele mig at Ruby rejser havde svaret tilbage og vi nu kunne få 2 pladser til La Mamotte hvis vi stadig var på.
Jeg vender den lige med fruen så kan vi snakke om det når du kommer op i eftermiddag var svaret.
Tankerne farede rundt i hovedet, for ferie planerne var jo småt fastsat. Egenligt havde jeg hvis haft det ok med projektet så ud til at glide ud i sandet.
Grunden hertil var nok skuffelsen over mig selv. Min målsætning for 2012 med at smide de overflødige kilo var ikke lykkedes. Jeg var faktisk gået den anden vej og i takt med den mørke tid var tiltaget var min fysiske ufoldelse sportsmæssigt gået i stå. Indrømmet der var gået for meget hygge og Xcom i den.

Jeg ved der er et langt hårdt stykke arbejde med at blive klar til de franske alper, og det var ligesom mere overskueligt at planlægge en cykeltur herhjemme uden de store strabadser.
Ikke desto mindre ramte min dårlige samvittighed mig også dybt. Jeg havde jo selv startet projektet og vil sgu ikke bakke ud af det. Når man har sagt A må man jo også sige B.
Danmark render jo heller ingen steder og måske kan jeg få lov til at tage min cykeltur jylland rundt til næste år.
Jeg har drømt om bjergene i mange år, nu så tæt på muligheden indtræffer usikkerheden for det ukendte.
Ja det var de tanker jeg havde fredag formiddag, men kom snart til den konklusion at hvis Peter ville tage turen så måtte jeg lige tage mig selv i nakken og komme med.

Vi holdt vores lille kaffemøde kl 15 og Peter var helt klar, så vi blev hurtig enige om at tage afsted. Peter bestilte billetterne med det samme, så nu er vi forbi the point of no return. Jeg er utrolig glad for at have Peter med til at give mig lidt mental opbakning så skal jeg nok give lidt mekanisk assistance til at samle cyklen når vi kommer frem. En fordel ved at turen nu går med Ruby istedet for at vi selv skulle planlægge det hele med overnatning osv. Er at vi ikke behøver at bruge krudt på at tænke på de ting. Vi skal jo bare sætte os i bussen og så køre den skide cykel de ca 175 km når vi kommer frem sætte os i bussen og så hjem igen. No big deal LOL.

Aftens menu var fastsat og den stod på en god bøf, og på denne måde blev beslutning fejret for mit vedkommende. Bøffen blev skyllet ned med en flaske rødvin, og det sætter punktum for et halv års slap indstilling til hvad jeg har puttet i munden.

Fra i dag lørdag d. 2 feb er jeg hoppet med på madlog og der er nul alkohol og andet unødvendigt kalorie indtag de næste 22 uger. Vægten er lige pt på 98 kg og målet er 85 kg til afrejsen. Det bliver svært og der skal knokles for at komme i form nu, men jeg synes at huske fra tidligere det er starten der er den sværeste. Når først processen er igang og man begynder at se resultaterne af anstrengelserne, så giver det en selv forstærkende effekt, og øger motivationen.
Allerede i dag er jeg mere klar mentalt end jeg har været længe.
Tak til naboen fordi du vil med og lige gav et lille skub ud af døren og tak til hvem der så end måtte være sprunget fra så vi kunne komme med.

Målet er først og fremmest at gennemføre løbet og have overskud til at nyde naturen undervejs og tage lidt billeder, men kan det lade sig gøre at køre på 10 t vil det være en drømmetid.
Lige pt tænker jeg lidt på min turcykling om det skal være belønningen for at nå målet fordi ideen har fået tag i mig, men det vil tiden vise for der skal jo også penge til.

Dette indlæg blev udgivet i 2013. Bogmærk permalinket.