Ikke Vaks nok ved havelågen

Tja det er jo nærmest pinligt at skrive dette indlæg. Overskriften taler jo for sig selv. Det hele drejer sig om mit opreklamerede mål for cykelåret 2013 La Marmotte, som ikke ser ud til at blive indfriet fordi jeg sov i timen da tilmeldingen blev frigivet så nu står jeg på venteliste for at komme afsted.
Det kan jeg jo ikke bruge til noget, og hvis ikke der i løbet af februar sker noget hvad jeg tvivler på så opgiver jeg projektet.

Måske har jeg allerede inderst inde droppet det. Jeg er ihvertfald begyndt at drømme om et nyt mål i en anden boldgade. Jeg har tidligere haft en drøm om at cykle Danmark rundt eller sådan noget, men det er måske lige i overkanten.
I sidste weekend var en spirende ide begyndt at rumstere i hovedet.
Du kører den danske del af Nordsøruten tænkte jeg, og det forslog jeg så naboen, men han lød ikke så begejstret, fordi min plan måske nok var lidt for vild. Jeg overvejede at køre den på 2 dage. Hvilket han mente ikke var muligt hvis turen stadig skulle nydes, og det har han sikkert ret i.

Nå men hvor om alting er så læste jeg en tyskers beretning fra hans tur på Nordsøruten i 93 dage, og jeg blev grebet af lysten til eventyr. Tankerne begyndte nu at gå på hvis jeg skulle køre hele den danske del af ruten ja så var det fra Rudbøl i syd til Skagen i nord og sydpå til Grenå. Derfra var der jo ikke langt til at tænke hele Jylland rundt, så var der ikke noget bøvl med at transportere sig til grænsen og fra Skagen og hjem. Simpelthen bare springe på cyklen en morgen her hjemme og køre en runde.
Det er der drømmen/ideen/tanken er nu. Jeg har ellers aldrig set mig selv leve det primitive liv i telt, men nogle gange skal man jo prøve sig selv. I mit sind tror jeg på det bliver en kanon tur kun en sjælden gang kommer tvivlen ind over, men det skyldes nok mere frygten for at forlade de trygge rammer her hjemme. Det er jo hverken vildmarken eller ørknen jeg skal igennem så mon ik’ jeg klare mig 😀

Jeg er så heldig at min dejlige kone bakker mig op og siger det er en god ide. Børnene er for små endnu til at tage med på cykelferie, og sådan en tur som jeg drømmer om her vil jeg heller ikke få Randi med på. Skønt jeg virkelig ville nyde at opleve den danske natur fra cykelsadlen sammen med hende. Desuden kunne det jo også være mere end praktisk at have en super spejder med 😉
Nej denne tur må blive uden familien, men den må meget gerne blive grundlag for at vi alle 4 om et par år kan tage på sommerferie cykeltur. En ide kunne være grænseruten i sønderjylland der ligger mange oplevelser og venter på en kort strækning.

Dette indlæg blev udgivet i 2013. Bogmærk permalinket.