Postdanmark rundt 2012 2. etape Korreborgvej

I dag kørtes 2. etape af Danmark rundt og tilfældigvis skulle de opad Korreborgvej, og endnu mere pudsigt var det, at min pudserute var lige i området. Derfor tog jeg lige en snak med chefen om der kun bevilges en lidt længere middagspause. Kanon chef jeg har der. Det kunne jeg gøre som jeg ville, så længe jeg sørgede for at gøre turen færdig bagefter.

Jeg var klar på den stejle del af Korreborgvej kl 12 ca en halv time før end caravanen skulle indfinde sig. Det var ca samme tid som Mammen friskole også indtog bakken med banner og højt humør. Jeg fandt hurtig det bedste sted at stå så jeg kunne se rytterne længst muligt. Her satte jeg mig og nød at holde en ordenlig middagspause for en gang skyld. Da jeg havde spist kom der 3 cykelrytter fra Kjellerup og gjorde mig selskab der på bakken.
Vi faldt hurtig i snak. Utroligt så nemt det går når man har fælles interesser. Det blev bestemt heller ikke svære af at de var nogle friske ældre herrer. De havde også sørget for at tage forsyninger med i ryglommen, så de kunne nyde en pils mens de ventede 😀

Løbet var forsinket men langt om længe kom de. Der var 3 mand i front, og de så sgu lidt brugte ud opad bakken. Det var sådan set rart nok at se de ikke bare fløj op over toppen. Tja så kom feltet det gik lidt hurtigere, men alligevel ikke voldsomt. Ja og lige som vi stod der og tænkte det er sgu ok vi også synes den er hård at cykle opad alt imens følgebilerne kørte forbi, så kom Bernhard Eisel. Han havde åbenbart lige været nede ved bilen, og var igang med at stoppe en regnjakke/vindvest i ryglommen. Dvs ingen hænder på styret ret op siddende og så padlede han bare igennem og kørte op til feltet så let som ingenting. Han lignede sgu en der kørte på flad vej. Respekt –

Pga forsinkelsen var jeg endnu en dag halv sent hjemme, men jeg skulle ud at cykle i dag. Var sprunget over i går, og havde kun kørt 21 i mandags, så selv om jeg var uoplagt skulle det være.
Jeg har i det hele taget haft svær ved at komme afsted siden min lange tur for godt en uge siden. Når jeg så har været afsted har det hele føltes tungt og træls. Derfor bestemte jeg det skulle være en kort tur og ikke nogle vilde forceringer. Jeg kørte over Øbakker til Vejrumbro videre af Korreborgvej til Mammen. Den skulle jo lige paceres i dagens anledning 😉 . Fra Mammen kørte jeg til Lee og Hjortehede hjem.

Det blæste en frisk vind fra vest, men jeg kørte roligt som jeg havde bestemt, og prøvede også at køre roligt bakkerne. Jeg fokuserede kun på pulsen, Og prøvede at holde den under 160. Det lod sig ikke gøre på bakkerne men ellers gik det helt godt. Den lave intensitet gjorde jeg ikke blev mindet om dårlige ben eller lign. Er så spændt på i morgen for der vil jeg gerne afsted og der skulle gerne lidt flere km på kontoen også med lidt højere intensitet, men nu må vi se.

34,54 km
1:15:05
27,6 km/t

Rute/data

Dette indlæg blev udgivet i 2012. Bogmærk permalinket.

One Response to Postdanmark rundt 2012 2. etape Korreborgvej

  1. Allan Jessen skriver:

    Korreborg, var det ikke som at se os fra Rødkærsbro Cykelklub cykle op ad bakken?

Der er lukket for kommentarer.