Årets første tur på racer

Tog cyklen af rullefeltet igår formiddags, og gjorde den klar til landevejen. Vejret var desværre noget diset og temmelig kold.
Derfor trak jeg tiden i håb om solen ville bryde igennem over middag, og der havde jeg skam heldet med mig. Efter at have arrangere børnepasning mens jeg var ude og nyde foråret kunne jeg køre afsted omkring kl 14.

Det var intet mindre en fantastisk at side på racer efter lang tids fravær på landevejen. Mærker tydelig forskel på mtb 13 kg og principiaens 8 kg
Ja og så den mindre modstand der er på racedæk contra mtb

Turen var en gammel favorit. Fra Løvskal til Ålum og videre til Hornbæk gik det, og det trillede faktsik rigtig godt sikkert pga lidt rygvind nåede jeg til Hornbæk med et snit på knap 31, det blev så reduceret en del på vejen hjem som gik via Fladbro indover Helstrup V. Velling Ålum og så hjem.
Heldigvis gik min tæller død for strøm så jeg var fri for at se på deprimerende 22 km/t eller hvad den nu har stået på.

Det korte af det lange er det var en fed fornemmelse at være på cyklen igen, og skønt formen er dårlig så var det alligevel en meget positiv oplevelse. Tror måske også mit hovedet har forstået jeg ikke kan være i topform ved at cykle 30-40 km ugen når det for 2 år siden krævede omkring 300 km

Jeg var hjemme i tiden 1:27 og det giver et snit på knap 27 ikke prangende på nogen måder, men jeg var så heller ikke kørt helt død.

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.