Bakketur 854 højdemeter

Havde fået en aftale i stand med Heidi i dag. Havde prøvet at lokke hende i skoven, men det gik ikke i denne omgang, så jeg havde så fået hende overtalt til at komme til Løvskal og køre min lidt kringlet bakketur.
Den er ikke nem at forklar så det vil jeg undlade, men kuperet det er den. Ruten er på godt 67 km og i følge bikelog på 854 højdemeter. Bakkerne er pænt lange og forholdsvis stejle så der skulle være god mulighed for at få brugt de opsparede kræfter.
Vi satte os på cyklerne omkring kl 9:20 i ikke alt for tørt vejr 😉 Det blæste heldigvis ikke ret meget og det var mildt. Jeg var egentlig lidt nervøs for om jeg ville gå ned på turen. Jeg har ikke kørt den siden sidste år og med sidste weekends anstrengelser i baghovedet nagede tvivlen lidt. Heidi havde jo lige været på en kanon træningsweekend i sidste uge, så hun har efterhånden mange kilometer i benene, og ved at være tilbage på 2008 niveau. Bakkerne ligger lidt spredt i starten, men efter de første 3 var vi ved Fussingø. Her holdt vi en kort tisse pause, og et enkelt billed blev det også til inden vi for alvor tog fat på strabadserne 6 bakker á 750-1250 m med snit stigning fra ca 4-6,8% over 25 km 406 højdemeter.
Det gik fint på bakkerne, og prøvede på at holde lidt igen for ikke at brænde det hele af for hurtig, og det var vist en god strategi. Heidi holdt også en god rytme opad alle bakkerne, og de gang hvor jeg lagde bagerst bemærkede jeg at kadancen også var fin. Omkring de 80 vil jeg tror, så det er skam ganske fint.
Efterhånden som vi kom til Vester Velling gik tempoet lidt ned og der blev tid til snak og luft 😀 Det var en god tur også selvom vejret ikke var helt perfekt, så nød jeg hver kilometer af den.
Tak for turen Heidi. Jeg håber vi kan finde ud af noget med mtb i uge 19 eller ihvertfald til efteråret. Det er helt specielt i skoven som jeg prøvede at forklare dig, og bakkerne er altså lige en tand hårdere

 

67,35 km
2:36:44
25,78 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2010. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Bakketur 854 højdemeter

 1. Heidi skriver:

  Selv tak for turen Henrik. Vi skal nu nok få taget den tur inden alt for længe!! Jeg glæder mig faktisk til at tage den her bakketur igen..nu efter den er overstået 😉 ej, jeg mener det. Iøvrigt har Randi da fået fikset håret ret så flot siden sidst jeg så hende??? ja..dit hår eller..hm…var der noget??? he he..
  Nå..det må være din “voksne” alder der kommer snigende 😛
  Håber du nyder din lækre middag i aften og får sparket lidt traktordæk 😉 Spis nu rigeligt!

 2. Allan Jessen skriver:

  Så er du jo ved at være i form til Grejsdal, skal du ikke med der? Og godt at du holde øje med hendes kadanse, det har hun behov for.

 3. Hej Henrik! Rigtig god blog. Jeg har fulgt med, på lang afstand, i noget tid, og du har inspireret mig til at åbne min egen cykelblog!

  Jeg ønsker dig fremtidig held og lykke med bloggen, selvom det er lidt tid siden, at vi så sidste indlæg…

 4. Henrik skriver:

  Tak Mathias giv mig et link til din blog så skal jeg sætte den på her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.