Sådan gik den Weekend

Fredag morgen fik jeg en sms fra Heidi, som ville høre om jeg ville med en tur i Øbakker, om eftermidagen. Efter lige have taget Randi med på råd var udgangstilladelsen iorden, og en aftale var på plads. Igen i dag var det så mig der havde modvind til vores sædvanlige mødested. Det betød så at Heidi endnu engang var først. Hun er sgu i form den tøs det er aldrig sket tidligere 😉
Efter lidt sniksnak om hvor hårdt blondien havde pint sig selv i Silkeborg aftenen før trillede vi stille af sted mod Viskum. Målet var at tage ruten både forfra og bagfra, så fra Viskum kørte vi til venstre mod Velds og hele runden tilbage til Viskum for at vende rundt og køre den modsat. Det var tydligt at se Heidi sparede på kræfterne, for jeg fik lov til at tage alle toppene først. Tak fordi du lader mig tanke lidt selvtillid.
Tilbage i Vejumbro takkede vi pænt af for turen, som altid var det rigtig hyggeligt. Tiden går godt i godt selskab

47,38 km
1:45:37
26,95 km/t

Lørdag gik så uden cykling. Vi var ude ved min far så ungerne lige kunne takke for de fine redekasser han havde lavet til dem, og efter lidt hyggesnak kørte vi hjem. Randi skulle nemlig til linedans i Burning boots. Det startede hun med i efteråret og efter sigende er det rigtig sjovt. Grunden til arrangementet var foreningen havde 10 års jubilæum. De dansede hele eftermiddagen, og da det blev aften var der spisning og mere dans. Ja sådan gik det til jeg var til rigtig farmer fest i Lee forsamlingshus. Jeg har overhovedet ikke nogen ide om hvordan man danser linedans, så jeg varmede pænt bænken 🙂
Inden der blev budt op til dans var der nogle fortræffelige spareribs. De var så møre at man bare skulle skubbe til benene med gaflen og så faldt kødet fra. Hmmm perfekt 😀
Skønt jeg ikke var i stand til at deltage synes jeg faktisk det var lidt hyggelig. Det var ihvertfald nogle glade mennesker som var rappe på fødderne. Alle klædt på i passende western stil Yiahaaaaaa

I dag søndag startede med at hente ungerne som havde sovet nede ved nogle venner her i Løvskal. Jeg var hjemme  omkring 10.30 og det var lige tids nok til at få snakket mig med på naboens søndagstur. Planen var ca 100 km eller 4 timer. Ruten gik mod Viborg og via Finnerup til Dollerup. Peter så ud til at være godt kørende i dag. Det virkede let og ubesværet.
På vej opad den første bakke ved Dollerup kunne jeg ikke helt dy mig så jeg holdt hårdt på opad, og blev noget overrasket over Peter sad lige på mit hjul da vi nåede toppen. Det var skisme godt Kørt Peter 🙂
Vi tog det så helt rolig opad kilometerbakken.
Jeg har ikke helt styr på stednavnene på dagens rute, men da jeg så den vej vi plejer at tage når vi køre Hingeturen i klubben lagde vi ruten denne vej. Jeg kunne nemlig se vi skulle forlænge ruten hvis vi skulle nå dagens mål. Peter var stadig godt med, men jeg fornemmede da vi kom til Grønbæk at det ville være smart at køre direkte til Ans så det gjorde vi, og det tyde også på vi ville komme meget tæt på de 100 km. I Sahl drejede vi ad skibelundvej til Bjerringbro og forsatte turen over Hjorthede. Peter havde ikke mere at køre med nu, men det var sørme flot kørt i dag. Husk den udholdenhed du for af at køre sådan nogle lange ture kan du ikke rigtig få på anden måde end ved at komme ud på cyklen.
Tak for turen det var en positiv oplevelse, og jeg glæder mig allerede til næste tur. Måske det skal være en forårsdag i Gudenådalen næste søndag 90km + 24 ialt til og fra Ulstrup

Efter et velfortjent bad var det tid til at hænge ungernes redekasser op og spille lidt bold med Anders. Alt i alt en god Weekend. Med det eneste lille men at den var alt for kort 😉

100,09 km
3:33:37
28,11 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2010. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sådan gik den Weekend

  1. Heidi skriver:

    Må ski sige du får kørt nogle kilometer. Men alle de kilometer uden mål???? Hm…lyder lidt ulogisk! Så nu må du lige harden up! Takker fordi du har tålmodighed til hende blondinen! Ville nu godt med dig og Peter på en weekendtur…hvis han vil lade en snakkende rytter komme med 😉
    Lækkert med bedsteforældre der søger for ungerne har noget at følge med i her i foråret!

  2. Allan Jessen skriver:

    Han har da mål, først starter han med en forårsdag ved Gudenåen, efter fulgt af Grejsdal og den sidste uge i august står den på landsstævne, med de hårde drenge, ligesom dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.