På tur med naboen

I dag var jeg i tvivl om hvad jeg skulle. Et var sikkert selvfølgelig skulle jeg cykle, men skulle naboen lokkes eller skulle jeg tage i klubben. Jeg valgte det første for så var jeg før hjemme, og dermed mulighed for at komme tidlig i seng.
Peter skulle dog lige bearbejdes lidt. Han mener altid det bliver for hårdt, men når man skal køre la mamotte så skal man jo ikke brokke sig over at cykle sammen med mig.

Vi kom afsted kl 18:05 og fast besluttet på ikke at presse hamlod jeg ham ligge ud opad bakken. Ovenfor tog jeg føringen og med strid modvind holdt jeg den omkring 20-22 km/t. I Torsager slog vi lige et smut omkring Øbakker. Her gik Peter i front og jeg synes han gav den pæn gas også op ad den første bakke i Ø, men han lagde hvis for hårdt ud for der var noget mere ro på op igennem skoven.
Det gik fint og ved Viskum kørte vi til Vejumbro for at tage banestien til Tapdrup. Her havde jeg igen fronten i vinden. Peter synes det var imponerende som jeg bare kunne blive ved med at holde kadancen i vinden så længe. Dertil er der kun at sige jeg fandt en rytme som jeg var tilpas med. Jeg kunne dog godt mærke jeg gav den gas i går.
Da vi kom til Tapdrup og skulle svinge ud på vejen satte jeg lige farten lidt ned og kiggede efter om der kom biler. Peter kiggede også men han så ikke jeg satte farten ned, så det var lige ved at gå galt der var en overgang kontakt dæk mod dæk. Heldigvis skete der ikke noget. Jeg benyttede så lige lejligheden til at gøre opmærksom på fordelene ved at have kørt i flok inden man skal ud og køre et stort løb.

I Bruunshåb gik vejen til Vinkel og Mammen videre til Vejumbro for at få Korreborgvej tilbage til Mammen. Den vej havde Peter aldrig kørt, og det krævede lidt overtalelse at få ham til at dreje fra landevejen.
Jeg lod så som om at der kun var tale om den første del af den, så det kom lidt bag på ham da den rigtig sjove/stejle del af den dukkede op.
Du sidder bare der og lader som ingenting din satan. Sådan faldt ordene vist, men du kom nu godt op Peter. Resten af vejen var ren slinger rygvind og ingen bakker der var værd at snakke om.

Tak for turen nabo det gør vi snart om igen

55,96 km
2:00:59
27,75 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2010. Bogmærk permalinket.

2 Responses to På tur med naboen

  1. Allan Jessen skriver:

    Henrik din nabo skal da være velkommen så kan han jo også snakke med de andre der skal ned at cykle i Frankrig. Men en god tur var det det, efter hvad jeg kan læse.

  2. Henrik skriver:

    Jeg ved det Allan, men han er ikke til at hugge eller stikke i. Han mener bare han skal køre la mamotte alene. Har prøvet at forklare det nok bliver lidt svært ikke at komme til at køre sammen med nogen. Jeg bliver dog ved med at bearbejde ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.