Så er sneen væk fra skovstierne hurra :D

Uha igen en uge stort set uden træning. Mandag fik jeg tvunget mig selv på rullefeltet i en lille time kl 19:30 om aften efter en arbejdsdag på Dalton og en 3 timers vinduespudsning bagefter.
Nu har jeg fået lavet en ordning med dem på Dalton om at gå lidt ned i tid så jeg kan bygge min lille forretning op. Det kræver selvfølgelig stadig en masse tid, men jeg håber at jeg også kan få plads til nogle små turer ind imellem.

Hele ugen gik så uden nogen form for træning, men i går kom jeg lige på taxcen igen en time og i dag fik jeg en herlig tur i skoven med naboen.
Vanen tro lagde han ud med at fortælle mig at det altså kun skulle fvære en restitutionstur, og det passede mig fint. Problemet var så bare at mit normale rulletempo i dag var alt for hårdt for mig 😉
Marts måned har godt nok været markant nedad gående på min formkurve, 7½ time er hvad det er blevet til indtil videre.
Vi blev blæst ud i skoven og til min store glæde var sneen væk, så det igen var til at køre der. Vi holdte os kun til grusvejene og de større stier. Tror stadig de svære stykker singel track er svært fremkommelig pga mudder og vand.
Selvom tempoet var afdæmpet så kræver bakkerne omkring Fussingø stadigvæk en hvis indsats og ikke mindst luft. Derfor blev turen efterhånden hårdere end vi havde planlagt. Det var også nogle steder som om gruset nogle steder nærmest sugede cyklen fast.
Det var så med en hvis skam vi kørte forbi mit ynglingsstykke og kunne se at det var blevet udtyndet af en skovningsmaskine der havde kørt skovbunden helt op. Vi kørte derfor en anden vej, men fik stadig en hård bakke ud af det. Her havde der også været en skovningsmaskine på spil. Formodenlig med en flishugger for der var store dynger af flis og gren stykker som gjorde bakken endnu hårde at komme opad end den normalt er. Ufattelig så meget ekstra det kræver når man også skal koncentrere sig om at styre opad en bakke på 5-10 % stigning 😉
Op kom vi og herfra tog vi den lige vej hjem, og i dag måtte jeg ligge mig ved Peters hjul på vej hjem ad landevej i strid modvind.
Jeg holder det her rolig tempo sagde han og trak ind foran mig, men jeg ved nu ikke. Jeg skulle ihverfald anstrenge mig en del for at holde hans hjul.

Bare bliv ved Peter du har et stor mål foran dig, og hvis jeg kan holde til det skal jeg nok være din følgesvend på de lange træningsturer du skal ud på her i løbet af foråret.

29,25 km
1:41

Dette indlæg blev udgivet i 2010. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Så er sneen væk fra skovstierne hurra :D

  1. Allan Jessen skriver:

    Hej Henrik
    Det er med at nyde de turer du kan og når du engang har fået dit firma op at køre så bliver der mere tid.

  2. Heidi skriver:

    Jamen du får jo travlt i år, for du skal jo også med mig på vejen..og klubben..og naboen…jamen så må vi jo hjælpe dig med de vinduer..ej kan godt være du så ikke skal pudse deres vinduer igen he he …

    Lyder helt mærkelig at du har svært ved at holde hjul????

Der er lukket for kommentarer.