Forår det er……………

En liflig duft/lugt af gylle. jo det er sikkert og vist når luft begynder at lugte af ammoniak så er det forår i Danmark 😉 Det er nu ikke fordi det genere mig synderligt, men sandt er det.
I dag var vist også den flotteste forårsdag endnu i år. Efter nogle lange dage med vinduespolering de sidste uger var eftermiddagen i dag fri for aftaler, og jeg besluttede derfor at holde til middag alligevel, så jeg for første gang i snart en måned kunne hente ungerne i børnehaven.
Det var også en god beslutning for Anders havde bestilt hans far til at hente ham i dag, så vi sammen kunne cykle hjem, og sådan blev det.
Inden jeg kørte ud for at hente ham tog jeg lige Principiaen af Taxcen og fik monteret et andet dæk bag på så den var klar til vejen når knægten var blevet hentet.
Klokken lidt i 2 tog jeg mtb ud for at hente knægten og efter en hyggetur på 2 km fra børnehaven og hjem hvor knægten gav den pæn gas blev det så min tur til rigtig at komme ud og lege tsk tsk…..

En forårs kåd cykelist

En forårs kåd cykelist

Vinden var i det østlige hjørne, så det passede perfekt med min planlagte tur til Hornbæk og via Helstrup, V. Velling og Ålum hjem. Det var helt mærklig at sidde på racer i det fri igen. Det er vel næsten 6 måneder siden.
Da jeg rundede Skern kirke var jeg helt sikker på det var forår for Karmark hovedgaard den lokale svinebaron havde været ude og lufte gyllevognen 😉
Cirka 1 km længere fremme blev luften dog mere ubehagelig. En eller anden bondeknold havde åbenbart noget kvas han skulle brænde af nede i engen, og det var åbenbart ikke til at styre for han havde fået startet en lille markbrand. 
Jeg kæmpede bravt i modvinden til Randers, og hver gang jeg kiggede ned på speedometeret krympede selvtilliden lige lidt mere. Jeg kørte jo langsom og kadancen som altid har været min kæphest var sgu ligesom en bedstemor på vej til købmand.
Vil så lige sige som en lille bitte undskyldning at ondt i halsen og lidt snue selvfølgelig også gjorde det lidt træls at hive efter vejret. Jeg vel tror at efter ca 40 min i modvind og brandbiler nåede jeg vendepunktet, og fik vinden i ryggen. Herligt men jeg kunne stadig ikke rigtig få kadancen op. Det hjalp så lidt på det da jeg opdagede at jeg havde fået sat den på gennemsnits kadance ….. FJOLS

Nå skidt pyt det var jo bare en hyggetur i det fine vejr, og en konstatering af marts har været katastrofal for formen. Håber hold 2 har plads til mig i år for jeg kommer vist ikke til at køre med de hurtige drenge.
Næsten hjemme kom jeg forbi markbranden igen, og kunne til min glæde se at brandfolkene stort set var færdig med efterslukningen. Der gik kun en mand dernede i engen mens resten lagde og hyggede sig i grøftekanten ovenpå vel udført arbejde.

En brugt cykelist, men alligevel tilfreds med at have brugt eftermiddagen som sådan en bør bruges

En brugt cykelist, men alligevel tilfreds med at have brugt eftermiddagen som sådan en bør bruges

39,89 km
1:22:49
28,91 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2010. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Forår det er……………

  1. Allan Jessen skriver:

    Ja, er det ikke skønt at komme fra Gylland. Og husk at alle andre også har holdt pause som dig så du kan godt være med. Vi ses på søndag hvor jeg håber du vil tage billeder.

  2. Heidi skriver:

    Jamen Allan..har vi fejevogn med..for Henrik skrev til mig i dag..at parade-kørsel for ham – var at give den gas??!! Så tror vi får brug for at kunne slæbe ham hjem 😉

    Skønt at se du havde racer i brug, jeg tillader dog ikke min Trek at komme ud endnu! Vinterracer bruges også på søndag…så du har en chance..

Der er lukket for kommentarer.