Til grin kan man altid blive

I går kunne det ikke lige passe med at komme ud at cykle pga Randi skulle ud og træne de helt små i gymnastik. Hvad gør man så. Jo jeg havde fået den gode ide hvis jeg selv skal sige det, at lave en lille forhindringsbane i haven, som jeg så kunne køre langsomt rundt på og øve balancen.
Banen bestod af 3 porte som stod forskudt for hinanden så man skulle sno sig, og længere omme i haven havde jeg så lagt en lægte som jeg så skulle løfte for og baghjul over.
Her legede jeg så lige en halv times tid, og havde det faktisk rigtig sjovt.
Randi hun opdagede mig og var så venlig at filme mig på mobilen her er hvad det blev til smilehullet . Randi er jo ikke uddannet kameramand, så i må bære over med at billedet ligger ned eller må i vende skærmen 😛
Jeg behøver vel ikke og sige at hun synes jeg er tosset. Tror jeg vil bruge lidenskablig det lyder bedre 🙂

 

I dag tog jeg så lige en tur på 21 km ruten. Jeg kørte på ved Vråsporet og sluttede også her. Det gav 5 km landevej at varme op og køle ned på. Det er den perfekte afstand til skoven må jeg sige.
Sporet var tørret en del mere bare på de sidste 2 døgn så cyklen blev faktisk kun støvet i dag. I store træk kom jeg fint rundt på ruten, men måtte lige en tur ned og ligge da jeg lige synes at jeg skulle cykle opad en lille bakke som ikke er blevet besejret endnu. Det blev den så heller ikke i dag. Halvvejs oppe ca 8-10 m bang og så lå jeg der Av 🙁 men var hurtig på cyklen igen og foresatte det sidste stykke.

Ellers må jeg sige det der voldte mig flest problemmer idag var faktisk solen. Alle de lyspletter som slipper igennem til skovbunden gør det sgu lidt svær at se hvad der er på sporet synes jeg. Det er så muligt det ikke gør det bedre med det syn jeg har, men foretrækker faktisk at det er lidt overskyet det fjerner skyggerne.

22,33 km
1:30:33
14,79 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2009, MTB. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Til grin kan man altid blive

  1. Heidi skriver:

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA… hold kæft du er genial og virkelig bidt af en gal cykel!! Strom P… Men må ski sige Henrik – jeg tager bare hatten af, du kan næppe have været nem at få til at sidde stille som barn! Hvad jeg synes er mere fantastisk, er at Randi fik dig i linsen! Mangler så bare hun spænder plæneklipper fast på cyklen. Men på den anden side, så bliver det nok ikke nødvendig..der er vel snart lavet skovsti i haven. Iøvrigt vil jeg lige sige..du ved Irene Johansens (hende jeg fortalte jeg arbejde med ude fra dit område, der kendte Randi også) hendes børn går jo meget op i BMX og hun talte da om de havde fået en indendørs bane ikke så langt fra jer..måske du kan låne den til træning..for at skåne plænen lidt!
    Jeg læste en artikel i cykel-motion (udover Allan´s fantastiske beskrivelse) om enkelstart…argh..jeg fik høj puls..og hjertebanken….hm…ej det lyder VILDT fristende for sådan en som mig!

  2. Allan Jessen skriver:

    Det er da altid noget, men det var da heldig at du ikke væltede eller du kan måske ikke tage skade?
    Det kaldes at moppe.

  3. Touborg skriver:

    Hehe, underholdende optagese – og endda optaget i bedste dogmestil.. 🙂

    Tanken om et helt eget mointainbikespor i baghaven lyder rigtigt tiltalende. Det er bare igang.

  4. Henrik skriver:

    Jamen Heidi så er det vel en enkeltstart cykel du skal have i stedet for en mountainbike 😉

    Hej Touborg regner så også med du lige sender en optagelse fra dine første runder på din private bane 😛

Der er lukket for kommentarer.