Når cykling bliver lige meget.

I sidste uge var jeg mental træt og kunne ikke rigtig tage mig sammen til at komme på cyklen, så det blev ikke til ret meget. Faktisk blev det kun til 130 km hvoraf de 80 var på hjemmtræneren. Denne uge her var så planlagt til at vi skulle i sommerhus i Fjand med Randis forældre, og jeg havde fået lov til at tage cyklen med, så jeg trods alt kunne komme afsted et par gange.

Desværre gik det hele skævt fra starten. Randis forældre kunne ikke komme med fra start da hendes far blev indlagt i fredags med ondt i maven, men vi regnede med de komme i løbet af ugen så vi tog afsted. Skæbnen ville det anderledes. Vi blev ringet op mandag formiddag at vi skulle skynde os til Randers, og så er der langt tværs over jylland. Det virkede som alle havde masser af tid, men vi kom da frem.

Desværre for sent svigerfar var død af hjertestop. Hele vores verden blev vendt på hovedet med et slag. Det er selvfølgelig værst for Lillian og Randi, men det påvirker også mig dybt. Jeg vil helt sikkert komme til at savne hans stille og rolige gemyt.
Ferien er selvfølgelig stoppet, og tiden er gået i stå. Jeg har prøvet at hjælpe til med at gøre dagene lettere for Randi og hendes mor, det virker dog som en ringe hjælp, men hvad kan man ellers stille op??

Hvor ringe det end må lyde så kan jeg ikke lade være med at tænke på om jeg kan holde formen så jeg stadig kan nå mit mål. Har de sidste par dage stået op ved 4 tiden for at cykle lidt inden familien vågner. I går var det 1 time på rullefelt og i dag 2½ time på vejen. Det er svært synes jeg. Den ene del af mig er så målrettet på at nå mit mål den anden del siger drop det hele.
Jeg prøver at fordele mine kræfter på begge dele. Desuden virker sådan en cykeltur også til at få renset tankerne hvilket jeg også har brug for.

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Når cykling bliver lige meget.

  1. Allan skriver:

    Hej Henrik

    Du skal fortsætte med at gøre som du gør, vær der for Randi det er det vigtigeste.
    Og den lille cykeltur den 15 august skal du nok klare at gennemfører. Bemærk at jeg skriver gennemfører for det kan du nemt. Eller går du med en plan om at cykle turen på en bestemt tid?

  2. Henrik skriver:

    ja drømmen er 8t 20 min, men nu får vi se hvordan det kommer til at gå.
    Svigerfar blev begravet i dag. Det var meget hårdt, men her efterfølgende føles det også som om der faldt en sten fra hjertet tror jeg for os allesammen

  3. Heidi skriver:

    Hej Henrik..Total og aldeles enig med “bossen” Allan! Skal den være på tid i år? Kunne den evt ses som en prøvetur i år..så du ved hvad der skal til for at få en kanon tid næste år! “smag” på den i år..og “æd” den næste år….måske jeg endda har mere ro i mit liv til at tage med næste år!! Skylder dig jo den tur 😉 Håber Randi er ok…hils.

    Mange hilsner hende der har et mål om snart at få smurt kæden 😛

  4. Touborg skriver:

    Ikke rar læsning, som det ellers plejer at være. Håber at i alle i familien kommer ovenpå igen – og at du kommer på cyklen igen.

Der er lukket for kommentarer.