Nye sko

Hvad skal jeg sige?? som den forkælede knægt jeg er har jeg fået min fødselsdagsgave en uge i forvejen. Det hænger så nok lidt sammen med at jeg selv skulle ud og prøve dem. Jeg havde nemlig ønsket mig et par nye cykelsko.
Derfor kørte jeg en tur til Jensen cykler i Århus lørdag formiddag.
Her kiggede jeg lidt på udvalget, og efter at have prøvet skoene faldt valget på denne model fra Specialized en fin sko der udover at passe til min fod også passer til cyklen 😉

der er grænser for photoshop Heidi

der er grænser for photoshop Heidi

 

Specialized Pro carbon

Specialized Pro carbon

Søndag var der så dømt prøvetur i de nye sko. Ruten var bestemt til at gå til Balle endnu en gang. Det var nemlig i dag vi skulle til Ebeltoft og have vores sommer is i gågaden. Det er en tilbagevende begivenhed, og derfor havde keg besluttet mig for at køre ruten på 100 km derud om formiddagen, så vi kunne komme til Ebeltoft om eftermiddagen.
Da ruten nu ikke var så lang syntes jeg at den skulle have et drys af udfordring. Udfordringen skulle så være at turen skulle køres på under 3 timer. Vinden var vestlig, så den var på min side. Hvilket bestemt ikke gjorde noget.
Jeg følte mig faktisk godt kørende på trods jeg var kommet lige sent nok i seng lørdag, og havde nok lige spist en pølse for meget ude ved Kent og Trine lørdag aften da vi havde gang i grillen.
Nå men jeg var flyvende fra start, og var i Hadsten 7 min før end jeg plejer. Da jeg kom til Løgten mente jeg det var tid til at prøve noget nyt. Jeg havde prøvet at købe en gel i Jensen cykler lørdag, og nu skulle det prøves af.
Det var godt nok noget koncentret sødt skidt, og min mave var ikke vild med det.
Jeg kunne godt mærke det gav energi, men det gav desværre også nogle træls sure opstød. Det skyldes måske også den lidt for voldsomme fødeindtagelse lørdag aften.
Det resulterede i jeg var nød til lige at slægge på intensiteten. Da jeg kom til Ebeltoft begyndte jeg rigtig at tro på det skulle lykkedes, og det gjorde det sgu.
Nu må i så afgøre om det var vinden de nye sko eller rytteren der var skyld i den nye rekord 🙂

100,89 km
2:51:12
35,39 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Nye sko

  1. Heidi skriver:

    HA HA HA ja lige der har photoshop fået den største udfordring henrik 😛
    Jeg er sikker på at din gode tid skyldes den gel!!! Grunden herfor: At du havde fornemmelsen af “tynd mave”..det giver det skidt nemlig! he he he..derefter må det være den stædige rytter…skoene er ren pral..KANON FEDE!!! Tillykke!!! Og ja de matcher ski cyklen helt godt! Bare sørg for at holde bentøj barberet..for så får du lige det mindre vindmodstand! Ej..det ser altså bare bedre ud. Det kunne Kim lære noget af..selvom man skal være far… 😉
    Flot tid du har..godt gået du holder distancen og farten ud!

  2. Allan skriver:

    Tillykke med dine nye sko det er smarte og står godt til din cykle. Og du er godt nok blevet uhyggelig 100 km. med over 35 km/h i snit.

  3. Henrik skriver:

    ja der skal hvis lidt grønne finger til den have 😀
    og ja det er sgu smart med glatte stænger selvom det stadig er vigtigst hvad der i dem end på dem 😉

Der er lukket for kommentarer.