Midsommer

Nu lysner det vist efterhånden. De sidste 2-3 uger har jeg ikke helt fået trænet som jeg gerne ville pga elendig vejr kombineret med tekniske problemer som jeg har skrevet om tidligere, og sidst men ikke mindst har tiden også været lidt knap.
Det bliver heldigvis bedre efter i morgen. Sankt Hans skal jeg lige deltage i et lokal arrangement med fælles spisning og bål 🙂
Men så regner jeg også med at kunne køre onsdag, torsdag et par korte ture og i weekenden 2 lange af 4-5 timer pr tur.
Det mest positive ved at det ikke er blevet til helt så meget må være at jeg ikke har belastet mit knæ så meget. Håber ihvertfald det var det der skulle til. Jeg synes det har været meget bedre de sidste par dage.

Jeg var selvfølgelig lige ud at køre i dag i det herlige vejr. Det var helt fantastisk ikke skulle slide sig afsted i en strid vind som der har været en del af på det seneste. Jeg kørte til Randers-Langå-Vellev-Ulstrup-Sdr Vinge-Løvskal-Ålum-V. Velling-Ll Thorup-Løvskal.
En dejlig tur med nogle gode bakker. Jeg sørgede for ikke at køre mig helt ud. Et jævnt tempo, som jeg håber jeg kan holde i Nordjylland om små 2 mdr. Nej hvor bliver det spændende 🙂 , og helt sikkert en hård dag.
Jeg kan se jeg skal starte 7:05 så det er tidlig op den dag for at være i Ålborg minnimum en halv time før start.

66,23 km
2:04:04
32,03 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Midsommer

  1. Touborg skriver:

    Godt at se at du atter får cyklet noget, ovenpå de tekniske problemer mm.
    Havde også en elendig uge med dårligt vejr og sølle 50 km på kontoen, hvilket er noget mindre end de 300 ugen før.

    Hvordan går det med forberedelserne til de 250 km? – Og hvad fokuserer du på i den sammenhæng?
    Jeg skal cykle Sønderjylland Rundt i august, hvilket er 215 km. Og forbereder mig med nogle af de længere motionsløb rundt omkring. 🙂

  2. Henrik skriver:

    Jeg var ellers lidt foran planen i starten af juni, men har ikke fået gjort det jeg gerne ville de sidste 3 uger. Jeg er dog positiv og regner med at jeg nok skal nå det. I denne weekend regner jeg som sagt med 2 ture af ca 100-130 km og så lidt afhængig af hvordan det går vil jeg de næste weekender arbejde mig op på omkring de 200 km på en enkelt tur pr weekend.
    Jeg regner ikke med at stille til start i nogle løb før Nordjylland rundt. Har det fint nok med at træne på egen hånd selvom det kunne være fedt at få et par gutterne med på en lang træningstur over 200 km.
    Nu er det jo også snart sommerferie, og det er jo en god mulighed for at få de sidste kilometer i benene, og den sidste uge inden løbet skal der vist bare køres 2-3 korte ture i rolig tempo for lige at holde benene i gang

    Kan se du skal køre dit løb samme dag som mig. Glæder mig til at høre hvordan det går for dig.

Der er lukket for kommentarer.