6. dag i træk

Der var lige et par timer til cykling i eftermiddag da jeg kom hjem, så tog lige en runde i Øbakker. Vinden blæste stadig frisk ikke så meget som i weekenden men nok til der skulle bestilles noget. Bakkerne i Ø blev kørt på den lille, og jeg synes ikke farten var specielt høj, men dog ok. Herfra gik turen til Vejumbro over via Korreborgvej til Mammen. Korreborgbakken er godt nok et stejlt bekendtskab, men jeg tror aldrig jeg er kommet så godt opad den som i dag. Jeg holdt omkring 17 km/t på det stejle stykke, og de sidste 50 m kunne jeg da lige klemme den lidt højere op.
I stedet for at klappe hesten smækkede jeg den på den store klinge da jeg kom op, og så fik den ellers bare gas til Ålum. Det er selvfølgelig ingen sag at køre hurtig med vinden i ryggen, men det er en positiv oplevelse. Skønt jeg havde vinden i ryggen holdt jeg mig på omkring 80 % af max, så det kunne da godt mærkes da jeg kom til Ålum. Jeg vil tror det ca er 15 km.
Fra Ålum og hjem gik det lidt mere stille, men prøvede alt hvad jeg kunne at holde en rimelig fart omkring de 30, og det lykkedes næsten.
Det var en rigtig fed tur, og nu glæder jeg mig til at holde hviledag i morgen. Det er lidt noget skidt her den næste uges tid, for det kommer til at knibe med at komme afsted på længere ture, så jeg må jo prøve at køre oftere og mere intens

http://www.bikelog.dk/loadrutever8.php?id=5551

54,28 km
1:42:05
31,91 km/t

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to 6. dag i træk

  1. Allan skriver:

    Hej Henrik
    Det er således at du bare skal følge med op ad bakken og når man så er oppe skal man give den alt det gas man kan.
    Du kunne eventuelt træne på den måde at du holder den omkring de 80% op ad og så giver den fuld gas de næste 500 meter. Det giver godt.

  2. Henrik skriver:

    ja kan godt se hvad du mener Allan, men jeg er bare ikke så god til at huske det når jeg er der. Når det går op prøver jeg at holde det jeg regner med at kan holde fra bund til top. Jeg må nok hellere i gang med noget seriøs interval træning. Hvordan skal jeg starte tror du. Altså hvor mange og hvor lange?? og hvor meget pause imellem??

  3. Allan skriver:

    I min verden er intervaltræning vejen frem, jeg skal lige have læst lidt og så kommer jeg med et oplæg til dig.

Der er lukket for kommentarer.