Tekniske problemer

Grundlovsdag skulle jeg cykle ned til min søster i Uldum. Randi tog ungerne med i bil, og så dukkede jeg op hen på eftermiddagen. Det var ihvertfald planen.
Jeg lagde godt ud, og havde den første time et snit på 32, men så kom problemerne. Punktering på forhjulet. Det var vel hvad man kunne forvente på de våde veje. Jeg kørte lige efter en stor byge.
Ny slange i og så igang med at pumpe. Jeg kunne så ikke få dækket til at gå rigtig på plads, så bøvlede længe med slangen, og fik til sidst ødelagt ventilen 🙁

Jeg havde da heldigvis en slange mere, men resultatet blev det samme. Det skide dæk ville fandme ikke hoppe helt på plads. Begyndte at køre igen godt træt af at have spildt masser af tid, og ikke mindst det hop det gav for hver omgang. Nej det gider jeg sgu ikke køre 40 km på tænkte jeg og ringede efter Randi. Vi aftalte så at mødes i Vrads, så det gav mig omkring 10 km fornøjelse med det bumperi. Lige før jeg kom til Vrads var dækket faktisk hoppet på plads af sig selv. Tog liftet fra Vrads nu da det var bestilt.

Fuld carbon fra Nishiki

Fuld carbon fra Nishiki

Endelig fremme ved søster og en meget spændt nevø, som gerne ville vise hvad han havde brugt alle konfirmationspengene til. Det er sgu en fin cykel du har der du 😉 . Efter lidt kaffe kørte vi så lige en lille tur på 16 km. Skal love for den unge mand kan give den gas selvom han ikke har kørt så meget i år. Det var en fin tur vi havde, men fik igen vanskeligheder. Jeg kunne ikke få den til at skifte ned på den mindste klinge foran øvøv, men klarede den dog hjem.

Lørdag tog vi så en længere tur ned omkring Vejle, og lidt af starten på Grejsdalsløbet. Inden prøvede jeg at få justeret mit gear, og synes at jeg fik det til at virke. Det troede jeg ihvertfald. Efter 15 km måtte jeg justere igen, og helt ærligt så var jeg sgu ved at være godt gal i skralden. Fik det dog justeret sådan at jeg kunne få den ned på den lille klinge, men skulle så også lige passe på med at den ikke røg udover når jeg skiftede op på den store 🙁

Resten af turen gik sådan set ok. Vi undgik bygerne, og vi fandt også rundt på de kringlede veje uden alt for meget besvær. Patrick hvis du begynder at køre i klub eller bare træner regelmæssig, så kan du blive rigtig god. Jeg synes det er utrolig flot at du så ubesværet kan køre så hurtig.

Da vi kom hjem og havde fået middagsmad skulle jeg jo selvfølgelig lige rode lidt med det gear, for jeg skulle jo gerne cykle hjem søndag.
Det skulle jeg så bare ikke have pillet mere ved, for lige pludselig skete der ingenting når man vippede med håndtaget, så kablet må jo være sprunget. Hvordan kan jeg være så torske dum. Jeg må vist hellere lige få lidt råd til justering af forskifteren til en anden gang.
Hvorfor skal det hele lige gå galt på samme weekend. 
Ialt kørt

132,71 km
4:39:37

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

One Response to Tekniske problemer

  1. Hanne skriver:

    Hej Henrik

    Tak for din mail på min blog

    Jeg vil gerne hjælpe dig med nogle fif vedr langdistanceløb.. for ja jeg har gjort det nogle gange efterhånden ;o)

    Har du evt en mail jeg kan skrive til : Ellers kan du også finde mig på facebook og skrive til mig derfra

    Mvh
    Hanne

Der er lukket for kommentarer.