Bastrup med krudt i stængerne

Tirsdags træning hurra. Hmm for en gang skyld synes jeg faktisk det kneb med at finde motivationen til at tage afsted i dag. Var enligt lidt træt, og tanken om den vind der blæste gjorde det ikke bedre. Der var dog ikke andet at gøre end tage mig selv i nakken, og så afsted.
Jeg ved jo godt jeg glad når jeg kommer afsted. Klikkede i pedalerne kl 17:30 og cyklede til Rødkær. Vinden var i nordvest så den havde jeg ind skrå forfra stort set hele vejen.
Jeg håbede lidt på at turen ville gå lidt ud i nærheden af mig så den ikke blev så lang, men viste godt det nok ville være tvivlsom for det ville betyde modvind hjem for de fleste.
Ruten blev derfor endnu engang omkring Dollerup. Jesper, Holmeren, Bjarne, Jan, Frede, Flemming og mig. Flemming og mig fik at vide vi bare skulle være trækdyr, og det startede vi så på, men efter 3 km faldt jeg nu ned bagved. Flemming var simpelthen super stærk kørende idag. Han holdt bare en konstant høj fart i vinden. Jeg var lige fremme et par gange, men det var Flemming der var den store motor i dag.
Efter Dollerup snakkede jeg lige lidt med Holmeren om hvad der skal til for at køre et langt cykelløb, og han var straks klar til at fortælle hvordan jeg bare skal prøve at sidde med i 15-20. position, og spare så mange kræfter som muligt.
Jeg hørte ham så lige om han evt havde lyst til en djursland rundt tur her til sommer, og det ville han gerne. Derfor prøver jeg lige at sætte et program for dagen, og finde et par datoer at vælge imellem. Regner med ruten bliver mellem 230-260 km med start og mål i Løvskal. Vil prøve at lokke med svigermor til at have nogle sanwich klar til os omkring halvejs på ruten, og Randi håber jeg så kan lokkes til at lave noget til os når vi kommer hjem. Tempoet skal ikke være voldsom sådan omkring 29-30 km/t i snit en rigtig hyggetur.
Holmeren benyttede også vores snak til at reklamere lidt for 2011. Der køres Paris Brest Paris igen, og han vil ned og køre det for anden gang. Han var helt sikker på det lige var noget for mig. Det er nu ikke helt sikker på 1200 km er meget langt, men hvem ved om jeg i et øjebliks vanvid kunne finde på at tage sådan en drastisk beslutning.
Helt sikkert er det, at det vil være en kæmpe præstation at gennemføre, og efter Holmerens ord en meget stor oplevelse.

Efterhånden nærmede vi os Rødkærsbro igen, og efter at have taget den sidste bakkespurt foran Flemming måtte jeg se mig slået af ham og Frede i dysten om skiltet. Flemming du er bare en hård hund til de tunge gear det må jeg sige.

92,78 km
3:05:59
29,93 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

One Response to Bastrup med krudt i stængerne

  1. Flemming skriver:

    Hej Henrik

    Tak for de pæne ord! Men jeg synes ikke du nævner den næstsidste bakke 😉

    Jeg er stadig imponeret af alle de kilometer du får kørt!

    Mvh Flemming

Der er lukket for kommentarer.