Mod Vinden

Efter 2 dage med klinker i kælderen blev lørdag i påsken brugt anderledes fornuftig på cykel 😉 Jeg havde igen prøvet at fyre op under naboen, men uden held. Heldigvis lykkedes det så at få en aftale i hus med Allan, og det var godt. Vi aftalte mødestedet skulle være Bjerringbro, o g så var det bare afsted, men vinden havde jeg ikke lige taget højde for så det var noget af en kamp at komme til Bjerringbro. Allan var allerede ankommet da jeg kom frem til rundkørslen ved Stark.
Vi besluttede os for at holde vinden på næsen et stykke tid endnu, så vi kunne få den i ryggen når turen gik hjemad.
Ruten blev lagt over Vellev til Langå, og hvis ikke i kender den vej så kan jeg da lige nævne der er et par rigtig lange bakker der skal bestiges, og med den strid vind der var skulle der lægges lidt kræfter i.
Det var altså hyggelig at komme ud at køre igen, og selvom vi ikke snakkede så meget tror jeg vi begge var glade for en følgesvend på denne flotte blæsende dag.
I Langå kørte vi mod Fladbro og Hornbæk for så at køre ad den gamle landevej til Løvskal. Vi havde begge regnet med at have vinden i mod os fra Langå til Hornbæk, men vi fik en del hjælp fra den så vi var vist lidt i tvivl om vi ville få den i ryggen de 17 km til Løvskal. Heldigvis holdt vores plan. Vinden skråt ind bagfra perfekt 😉
I Løvskal takkede jeg pænt for turen og Allan kørte så solo til Rødkærsbro, så han fik lige et par 20 km ekstra

58,94 km
2:19:26
25,36 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2010. Bogmærk permalinket.

One Response to Mod Vinden

  1. Allan Jessen skriver:

    Tak for turen Henrik, den var god og jeg fik 80 km. i benene, det var godt.

Der er lukket for kommentarer.