Jagten på skovtrolden og skovnissen

Indrømmet jeg er faldt en hel del af på opdateringerne her på bloggen, men nu skal det altså være. Sidste tirsdag startede ligesom hverdagen plejer at starte med morgenmad og tage på arbejde gaab………
Da jeg kom arbejde var kranerne sat ud af spillet pga en sprunget wire, og de ville tidligst være klar mellem 8 og 9. Jeg benyttede straks muligheden for en fridag og kørte hjem igen. Jeg slog lige et smut omkring bageren så Randi og mig lige kunne hygge os med et rundstykke. Hun havde nemlig også fri. Over middag tog jeg cyklen og kørte i skoven. Vejret var klaret op og jeg kunne ikke modstå fristelsen for at komme ud og få vind på snuden.
Pga det meget våde vejr den sidste måneds tid besluttede jeg mig for at køre på de faste stier, og ikke på de krævende singeltracks.
Inden jeg kørte fortalte jeg knægten at nu ville far køre ud og se efter skovtrolden. Køligt men sikkert kom svaret ” Der findes ingen trolde” nå men så kan det jo være jeg ser skovnissen sagde jeg. “De findes heller ikke. Der er kun ham oppe på loftet” okay okay Anders men jeg køre ihvertfald i skoven.
Det gjorde jeg og fik en herlig tur. Jeg fandt også en ny sti som jeg ikke havde kørt før, og den var bestemt turen værd. Jeg kørte vel ca 27 km i fint vejr og havde en dejlig eftermiddag, men Anders fik ret jeg så hverken skovnissen eller trolden.

Ja så i søndags klarede det igen fint op over middag, og jeg skyndt mig at droppe planerne om at rense fyr. Hurtig fik jeg arrangeret med naboen at vi skulle køre en rolig tur i skoven. Jeg ville så lige vise ham den nye vej jeg havde fundet. Vi fik snakket lidt om hans store mål La Mamotte, og han var ked af jeg ikke kunne tage med, og dertil kan jeg kun sige det er jeg også.
Desværre kan jeg ikke både blæse og have mel i munden 😉 Det kræver en del forberedelse at deltage i sådan et løb, og med de planer jeg har med at starte som vinduespudser ved siden af mit nuværende job, så kommer det til at gå lidt ud over træningen til næste år. Pokkers også man ikke lige vinder den store gevinst så man kunne få lidt økonomisk fri rum haha næh det giver nok bare andre problemer.
Efterhånden var vi på vej hjemad igen, da jeg fik den ide at vi lige skulle en anden vej end ellers, og hvad se vi så efter nogle få hundred meter inde af grusvejen.
Der holder selveste skovtrolden og skovnissen juletræsfest. Det er ganske vist, og jeg fik dem til at stille sig an til fotografering 😉

Det kan nok være der var en der kiggede da jeg kom hjem og viste ham billederne, men her er de så kan i selv se det.

DSC00197

Beklager kvaliteten, men nu er det første gang jeg møder dem, og så er det vel ok jeg ryster lidt på hænderne

DSC00198

Dette indlæg blev udgivet i 2009, MTB. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Jagten på skovtrolden og skovnissen

  1. Touborg skriver:

    Jeg som heller ikke troede på den slags, er nu pludselig i tvivl. Godt at se at du finder tid til nogle ture midt i arbejdsplanerne. 🙂

  2. Heidi skriver:

    He he..ja derfor holder jeg mig til landevejen..de trolde i skoven er ski lidt mystiske 😉 Godt at se du benytter en god fridag til at få lidt røde kinder 😀

    Glæder mig til at læse lidt om din nytår´s tur i dag 😛

  3. Mor skriver:

    Jeg vil gerne vide hvor de trolde er, for dem vil jeg da gerne møde, har du haft Anders med ud og besøge dem

  4. Henrik skriver:

    Hej Mor
    ja vi var ude at se dem d 23. på slæden
    Jamen Heidi den er lige udgivet så læs du blot 😛

Der er lukket for kommentarer.