ARGHH Galskab

Øv kl 12:15 blev vi kaldt til info på job i dag. Bla bla bla pga krisen og ordresituationen har vi opsagt alle lokalaftaler fra 31/12 . Grunden her til er vi får et mere ensartet lønsystem på alle fabrikker i koncernen. Altså på jævn dansk i skal gå ned i løn 🙁 men i må gerne beholde akkordsystemet. Kan så ikke lade være med at tænke på hvorfor vi skal knokle røven ud af bukserne for en væsenlig lavere løn. Yderlig kan vi så også forvente at blive hjemsendt i omkring 8 uger i løbet af vinteren.
Der er jo simpelthen ingen grænser for hvad man skal gøre for sit job. Jeg håber så blot vi alle kan lave fælles front og sige til div. dagligvareforetninger, pengeinstitutter osv. nu må i altså tage skeen i den anden hånd, og sætte priserne ned for vi har simpelthen ikke råd til at opretholde de priser i disse tider med nedskæringer alle vegne 😉  hmm…………

Nu må vi jo se hvad tideb bringer. Dejligt var det ihvertfald at komme hjem og høre fra Randi at det bare var helt ok jeg lige tog i skoven et par timer. Vejret har jo faktisk været helt flot i dag. Vinden har været noget kold og varsler efterårets komme, og man kan så småt også begynde at se det på træerne. Flere og flere af dem begynder at få lidt gule nuancer. Jeg havde bestemt den bare skulle have en på frakken idag, for der var lige noget bitterhed der skulle brændes af, og det blev det vist. Benene var ok i dag og de 5 km landevej over til Vråsporet blev tilbagelagt med 25-30 km/t og en rolig puls, men eftersom det går opad med det samme man starter på vråsporet ja så gjorde pulsen det samme. Lynhurtig var den på 85 % af reserven, og det leje skulle vise sig at være intensiteten den næste 5 kvarters tid. Jeg prøvede på at give mere på grusvejen end jeg har for vane og da jeg kom til det første singeltrack forsøgte jeg også at holde på. Det gik faktisk skide godt, og inden længe var jeg på vej opad mudderbakken ved Fussingø.  Her måtte jeg lige have en fod på jorden da jeg gik i stå på en rod, men uden at stå af fik jeg gang i cyklen igen og kom hele vejen op. På næste singeltrack har jeg også for vane at klikke ud med den ene fod og så lige tage den til hjælp, men ikke idag. Koncentrationen var helt i top, og jeg fornemmede endnu en hurtig omgang. Da jeg kom til bakken jeg ikke har haft mod til at cykle nedad kørte jeg sgu bare. Ikke hurtig men alligevel føltes det rimelig flydende, og efter et Yezz du gjorde det fandme fik den bare hvad den kunne resten af vejen, og tro det eller ej vildskaben greb mig sgu også på landevejen hjem, så de sidste 5 km landevej blev også kørt på 85 %. Godt brugt men også godt tilpas kunne jeg så konstatere at jeg har kørt med 80 % i gennemsnit på hele turen. Det er selvfølgelig ikke noget man skal hver gang, men nej hvor var det dejligt at fyre lidt op for vildskaben og få renset ud dagens negative nyheder.

22,26 km
1:16:27
17,47 km/t

Dette indlæg blev udgivet i MTB. Bogmærk permalinket.

3 Responses to ARGHH Galskab

  1. Touborg skriver:

    Ak ja den krise, den sætter sine spor – og regningen sendes til tider i underlige retninger.

    Men fedt du så får afløb på cyklen, det er noget jeg kender til. Og du virker endda til at blive mere og mere hooked på det MTB ræs?

  2. Henrik skriver:

    ja eller er det fordi at jeg kender ruten. Nej det er meget skæg synes jeg, og jeg går så småt og glæder mig til vi får lidt vand så jeg får lidt flere udfordringer. Hvem ved måske en skønne dag bliver jeg så vild med det, at jeg skal have dig til at vise mig rundt i blåbjerg plantage. Er det ikke der du køre???

  3. Touborg skriver:

    Jo, Blåbjerg er ikke det eneste sted, men det er klart det bedste sted jeg – og stedet med suverænt flest højdemeter. Påtager mig meget gerne rollen som guide i området, hvis du en dag skulle komme forbi det vestjydske. 🙂

Der er lukket for kommentarer.