Bare fordi man ser lidt godt ud :-)

Herligt endelig tirsdag, og mulighed for at komme i klubben. Vejret var overskyet og meget lummert 28-29 grader, men der var ingen tordenbyger at se på DMIs radar, så det var bare i sommertøjet og afsted kl 17:30.
Jeg var lidt spændt på at køre med hold 1 igen, for godt nok har jeg en god jævn fart, men de gutter kan godt nok køre hurtig. Heldigvis var der en ny mand med som lige skulle have lidt pause fra sit løbeprogram. Han var vist blevet lokket med af Bjarne. Jesper havde ondt i halsen og fodboldspilleren Jofa dukkede også op, så det blev bestemt det skulle være en rolig tur omkring 31 i snit, og det blev det.

Vi havde ikke kørt ret langt før snakken gik lystig, og da Bele og jeg kom frem for at trække blev vi offre for grov mobning fra Holmeren og Jesper 😉
I har jo fået lår ligesom normale voksne mænd det er bare en skam i ikke er blevet længere hahaha. Har i ikke svært ved at købe bukser der passer til de tykke lår osv

Rigtig morsom gutter, men i glemte at nævne de gode læ forhold der var bagved sådan et par muskuløse gutter 🙂 Ruten var en udvidet Hinge, og er ikke helt klar over om den blev forlænget lidt yderlig omkring Hauge. Her var de ved at være klar til weekendens marked. Det var også fra Hauge og en 10 min tid jeg trak sammen med holmeren i et for mig hårdt tempo omkring 37 km/t plus minus et par stykker.
Da vi krydsede Silkeborgvejen lige før Serup kunne jeg godt mærke det var ved at være tid til at ligge lidt på hjul. Heldigvis besluttede Bjarne og Holmeren at tage op omkring Serup mens vi andre kørt over Hinge til Grønbæk. Vi skulle så mødes i Grønbæk hvis ikke vi blev hentet inden.
På vej til Hinge fik vi en god forståelse for hvorfor der jævnlig laves fakter af de motorcykler som køre foran rytterne opad bjergene under div etapeløb.
Vi blev nemlig udsat for hvad der virkede som en endeløs strøm af motorcykler hele vejen til Hinge, og føj for pokker alt det udstødningsgas lugtede fælt 🙁
I Hinge slap vi heldigvis for flere og vi kunne igen indånde den dejlig sommerluft. Da vi kom forbi vejen til Serup kunne vi se de 2 udbryder var på vej, og vi besluttede os at vente lidt på dem, men Bele mente de godt lige kunne få lov til at arbejde lidt mere for det, så han skruede lige tempoet lidt op 🙂
Der var dog samling før Grønbæk. På vej mod Kongensbro begyndte jeg at kunne mærke mit lille knæproblem igen 🙁
Jeg havde nok fyret den lige vel meget af da jeg trak med Holmeren, men heldigvis faldt tempoet lidt det sidste stykke til Bjerringbro hvor jeg kørte fra mod Løvskal. De sidste 12 km hjem blev meget rolig for jeg var egentlig godt brugt. Det er jo fordelen ved at køre sammen med andre, jeg bliver lige presset lidt mere end når jeg køre selv. 

Jeg fik også lige hørt hvordan Holmerens 24 timers løb i Middelfart var gået, og han havde kørt sig ind på en flot 9. plads med 676km. Det er fandme imponerende godt kørt.

93,24 km
3:00:27
31 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bare fordi man ser lidt godt ud :-)

  1. Allan skriver:

    Det er godt at du er ude at cykle med de store drenge, det giver fart i cyklen, hæng du bare på der, for du cykler skide godt.

  2. Heidi skriver:

    Ja..det er jo ikke uden grund jeg cykler de 15,7 km til opvarmning..for at køre med de gutter der bare ser bedst ud i hele midtjylland!!!

Der er lukket for kommentarer.