Ingen vej tilbage

På vej hjem fra arbejde hentede jeg lige mine hjul, som havde været til opstramning hos Ib. Det skulle blive spændende at se om jeg kunne mærke forskel. Ib sagde de faktisk kunne tage en del, så de havde fået ca en halv omgang alle egerne.
Jeg var hjemme omkring 15:30 på med hjulene. Bagefter stod den på en god stor portion havregryn, og lidt afslapning inden jeg cyklede i klubben.
Det var en hård tur i dag. Vinden var hård fra en vestlig retning. Især på stykket fra Lee til Mammen skulle der virkelig kæmpes for at komme frem og holde cyklen på vejen.
Jeg kørte faktisk og bryggede på en undskyldning for ikke at skulle køre med hold 1. Jeg føler mig bare slet ikke særlig sikker på cyklen i sådan et vejr, og da slet ikke hvis det skal gå stærkt.
Det er så mulig de andre har haft det lige så, for der var ikke nogle hold 1 folk i dag. Vi var 4 der kørte en tur til Dollerup. Flemming, Mogens haldbestyren og mig. Allan og den nye Kaj skulle sådan set også have været med, men Allan havde tekniske problemer, så vi delte os efter 1 km, så Kaj og Allan fulgtes ad.

Inden afgang havde jeg fået aftalt med Allan med tilmelding til Nordjylland Rundt. Hvis vi melder til inden d. 1 juni er man med i lodtrækningen om en cykel, så det kan jeg jo lige så godt når jeg vil køre den. Det mente Allan også, så nu er der ingen vej tilbage. 250 km i det nordjyske om lige godt 2 måneder. Det bliver hårdt, og det vigtigste er selvfølgelig at gennemføre, men jeg håber at jeg kan køre omkring 8 t 20 min så vil jeg være meget godt tilfreds. Regner med at øge længden på min weekendtur i løbet af juni, så den kommer op på 6-6½ time for så i starten af juli at køre Djursland rundt for at få en fornemmelse af hvad det vil sige at køre over 200 km. Jeg kørte ruten sidste år fordelt på 2 dage, og den var vist 235 km. Det tog ca 8 timer, så det bliver spændende at se om jeg kan gøre det samme i år bare på 1 dag 😉
Har overvejet at høre om der er nogen fra klubben der vil med, men de synes nok det er lidt små tosset 😀

Nå tilbage til aftens træning. Skønt jeg følte mig total ovenpå i tirsdags kunne jeg godt mærke i dag at jeg havde fyret den af. Benene var lidt ømme, så det var meget rart med en rolig tur. Jeg kunne tydlig mærke hjulene var blevet anderledes at køre på. De rullede rigtig godt, men kan så også tydelig mærke alle ujævnheder, så der er lige lidt at vende sig til.
Ja nu da jeg er igang med at pyldre så synes jeg faktisk jeg var godt øm over det hele. Lænden, men især skulder og nakke var ødelagt da jeg kom hjem.
Da vi kom til Elsborg og kørte mod Rødkærsbro havde Flemming og jeg et meget intens rulleskifte i gang helt til 500 m før skiltet. Her åbnede Flemming spurten, og det lykkedes mig lige at smutte forbi. Bagefter sagde jeg lige hurtig farvel og tak for turen inden jeg forsatte hjemad. Jeg gav den hvad jeg kunne til Bjerringbro, og så var jeg ved at være træt, og rullede af de sidste 10 km

92,87 km
3:15:30
28,50 km/t

Dette indlæg blev udgivet i 2009. Bogmærk permalinket.